IN DA WOODS

i samarbete med Ströms Catering

Med hälsan i fokus
En dag fylld av gemenskap, avkoppling och god mat tillsammans med kollegor gör underverk för både hälsan och stämningen i arbetsgruppen.

Vi kommer att vandra längs sjön Sottern där jag hjälper er att med enkla övningar släppa stressen och njuta av dagen. Jag pratar om hälsans viktigaste grundstenar och hur vi kan påverka och förändra dessa med enkla medel. Vi äter en tre-rätters lunch tillsammans som är tillagad över öppen eld. 
En dag i lugn och ro där vi släpper ner axlarna och tempot, äter gott, umgås med kollegor, vandrar i skogen och där vi fokuserar på det som ger energi, kraft och glädje.
 
Lunchbuffé med föreläsning om hälsan i fokus
Ströms Catering levererar en god lunchbuffé till ert företag och ni behöver bara sitta ner och njuta. Under tiden ni äter så pratar jag om vardagsstressen som finns omkring oss och hur den påverka oss och om vikten av att äta så energin räcker hela dagen. 
 
Läs mer på: www.stromscatering.se
Förfrågningar: info@stromscatering.se

FÖRLÄSNINGAR

Jag erbjuder en rad olika föreläsningar inom mina områden kost, motion, stress och sömn för att få ett hälsosammare liv. Allt från en lunchföreläsning till en dag med personalen både inomhus och utomhus. Allt skapas efter beställarens önskemål.

Förfrågningar: malin.halsocoach@telia.com