KOSTKOLLEN

Vi gör en analys av din nuvarande livsstil och kosthållning och lägger upp en plan utifrån dina förutsättningar, behov och önskemål. Innan första träffen får du fylla i en kostdagbok under minst 4 dagar. Uppföljning sker efter ca 2 och 4 veckor.

MIN FORM BAS - 12 månader

Med Min Form får du det personliga stöd som behövs för att nå och behålla ditt mål över tid. Vi inleder med en hälsoanalys, genomgång av din kostdagbok och målsättning, varje månad uppföljning med coachning och Inbody vägning och avslutar efter 12 mån med en hälsouppföljning.

MIN FORM PREMIUM - 12 månader

Med Min Form får du det personliga stöd som behövs för att nå och behålla ditt mål över tid. Vi inleder med en hälsoanalys, genomgång av din kostdagbok och målsättning, varannan veckas uppföljning med coachning och Inbody vägning och avslutar efter 12 mån med en hälsouppföljning.

MIN FORM SNABB - 4 månader

Med Min Form får du det personliga stöd som behövs för att nå och behålla ditt mål över tid. Vi inleder med en hälsoanalys, genomgång av din kostdagbok och målsättning, varannan veckas uppföljning med coachning och Inbody vägning och avslutar efter 4 mån med en hälsouppföljning. Passar dig som redan idag är igång och tränar.

HÅLL KURSEN

Att få en uppföljning med din hälsocoach med jämna mellanrum är tänkt att hjälpa dig hålla kursen. Ibland sjunker motivationen, saker kommer emellan m.m. Att då känna att någon finns med dig skapar en trygghet. 
6 träffar à 25 min varannan månad under 12 månader.

INBODY SCANNING

Genomgång av dina värden från scanningen så som muskler, fett, vätska, fördelningen i kroppen av dessa samt BMI, inre bukfett, BMR.